top of page

Mine fritidsinteresser

Jeg er et natur- og friluftsmenneske og trives rigtigt godt i danske klima og natur.

"I Danmark er jeg ikke født, men i Danmark vil jeg blive begravet"

image-2.jpg
Macho

Verdens kærligste hund

Menneskets bedste og mest trofaste ven er uden tvivl hunden. Macho er vores familie- og i den grad vagthund. Han er født den 21. januar 2016 af gode og stærke forældre med god stamtavle. Jeg er gået en del til træning i vores lokale schæferklub med ham men desværre ikke i det omfang, hans enestående natur

og stærke sind fortjener det, og jeg personligt ønskede at have tid til at gøre det. Men uanset hvad, så er Macho stadigvæk verdens kærligste og dejligst vagthund.

IMG_8979.JPG
Jagt og natur

Naturoplevelse styrker min tro

I al den tid mennesket har eksisteret, har man drevet jagt og fangst på pattedyr, fugle og forskellige andre dyr. Før handlede det om overlevelse, nu handler det mest om naturoplevelsen, samværet og godt fællesskab med andre jægere og naturinteresserede mennesker. På trods af for meget uvidenhed om jagt og jægerne iblandt alm. mennesker så er jagt og gode jægere uden tvivl med til at opretholde balancen og regulere naturen.

IMG_8588.JPG
Bordtennis

Verdens hurtigste spil

Bordtennis er verdens hurtigste spil og en olympisk sport, der har været med til olympiaden siden 1988. Der er over 30 millioner spillere på verdensplan, hvor især de asiatiske lande er dominerende i bordtennis sporten. I 1800 tallet havde engelske officer for meget fritid, og derved opfandt de bordtennis som en hobby, de kunne spille, når de kedede sig. Der blev skåret runde kugler af champagne propper i kork og spillet med dem som bordtennis bolde. Som bordtennis bar blev brugt lågene af de cigar kasser, de havde tømt og røget cigarerne af. I 1900 tallet bredte spillet sig til resten af Europa og Asien, som hurtigt viste sig at have større flair for spillet og blev meget hurtigt en del af de bedste spillere på jorden. Til at starte med blev bordtennis markedsført som ping pong, som er et ord der stadig bruges som slang ord for at spille bordtennis. Jeg er i dag uddannet som ungdomstræner og har ansvaret for et ungdomshold i vores klub i Odense, Korup Bordtennisklub. 

IMG_3255.JPG
Mountainbike

Jeg cykler for at opleve naturen

Danmark er et af de lande, hvor der er de bedste infrastruktur til cyklister. Men Danmark er også et af de verdens smukkeste lande, som med sin flotte og farverige natur, er i den grad velegnet til MTB. Rundt om i de danske statsskove finder du mere end 60 MTB-ruter. Mange af dem er anlagt som selvstændige MTB-spor og tit som single-tracks. Her kan du køre mountainbike uden for de skovstier og skovveje, hvor de øvrige skovgæster færdes.

Jeg er nok mest til biler og hurtige farttøjer, men skal det være cykler, så er det kun MTB, der tiltrækker mig, fordi man oplever naturen på en hel anden enestående måde. En weekend med en eller flere gode venner på MTB, god mad og hygge og mandesnak ved pejsen er et alle tiders livsbekræftende fællesskab.