top of page
Søg
  • Massoud Fouroozandeh

Pressemeddelelse, Nye Borgerlige

Præst, samfundsdebattør og forfatter af flere bøger om islam melder sig ind i Nye Borgerlige.

 

 Massoud Fouroozandeh er uddannet cand.theol. fra Århus Universitet og er præst i kirken Church of Love, som er en valgmenighed under Folkekirken.

 

 Massoud er flygtet fra det Iranske præstestyre og er konverteret til kristendommen.

 

Formanden for Nye Borgerlige Martin Henriksen byder Massoud velkommen.

 

 “Jeg har haft gode samtaler med Massoud, og vi har igennem årene mødtes flere gange. Massoud er benhård i sin analyse og modstand mod islam, og han taler med en viden og en erfaring, som vi helt sikkert kan bruge. At bekæmpe islam er at kæmpe for frihed til mennesker, og Nye Borgerlige er et frihedselskende parti.”

 

 “Massoud er rummelig og konstruktiv i sin tilgang til tingene. Det er lige præcis det, som Nye Borgerlige har brug for. Det er også min faste overbevisning, at det er den tilgang, som de borgerlige nationale kræfter og højrefløjen har brug for.”

 

 Massoud Fouroozandeh udtaler:

 

“Jeg har stor respekt for den overlevelseskamp, som Nye Borgerlige har været igennem. Der er noget inspirerende over den ånd og kampgejst, og det vil jeg gerne være en del af.”

 

 “Jeg mener også, at der mere end nogensinde før er brug for et parti med folk, som vitterligt forstår og har sat sig ind i, hvorfor det er så vigtigt at italesætte og yde modstand mod islam. Nye Borgerlige med Martin som formand er det parti.”

 

 “Problemet med islam er selve religionen. Islams DNA er ufred og undertrykkelse af os, der ikke ønsker at være en del af det”

 

 “Islams ideologi står i direkte modsætning til alle vores vestlige livsanskuelser og de demokratiske værdier”

 

 “Jeg mener, at man skal elske muslimerne, men samtidig forsage islams ideologi. For mig er det en næstekærlig handling at forklare muslimer, hvorfor de bør forlade islam.”
Σχόλια


bottom of page